Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
decor-circle

SMALTO SOLUTIONS - ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επισμάλτωσης

Με πολυετή εμπειρία και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, η Smalto Solutions είναι η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της επισμάλτωσης.
Στην Smalto Solutions παρέχουμε υπηρεσίες βέλτιστης ποιότητας σε τιμές προσιτές για όλους. Χρησιμοποιούμε σε όλες τις εργασίες μας κορυφαίας ποιότητας υλικά, που εξασφαλίζουν αντοχές με μέγιστη διάρκεια στον χρόνο και την χρήση.
Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις στο χώρο, προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στην επισμάλτωση μπανιέρας και την αναβάθμιση των χώρων υγιεινής.
Με οδηγό τις γνώσεις και τις δεξιότητες μας, επεκτείνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, καλύπτοντας άμεσα τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας εξυπηρετώντας μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
στόχος

ΣΤΟΧΟΣ

Εστιάζουμε στην ποιοτική αναβάθμιση των χώρων υγιεινής προσφέροντας σας, τις καλύτερες και οικονομικότερες υπηρεσίες της αγοράς.

συνεργασία

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σεβόμαστε την συνεργασία μας και παραδίδουμε κάθε έργο σε ελάχιστο χρόνο με εξαιρετικά πάντα αποτελέσματα.

αποτέλεσμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, σας εγγυόμαστε ένα αποτέλεσμα μέγιστης αντοχής στο χρόνο και στη χρήση.

Εγγύηση Smalto Solutions

ΕΓΓΥΗΣΗ

Στην Smalto Solutions, με έμφαση πάντα στην αξιοπιστία και την ποιότητα, δίνουμε γραπτή εγγύηση σε όλες μας τις υπηρεσίες.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνίτες μας, σέβονται τον χώρο εργασίας και τον πελάτη, αφήνοντας το μπάνιο σας σε μια καθαρή κατάσταση έτοιμο προς χρήση.
Τα συνεργεία μας καλύπτουν όλη την Αθήνα, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κρήτη και την Ρόδο, σε όλες τις υπηρεσίες της επισμάλτωσης.