ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΜΟΥ

Τοπική επισκευή - Προστασία αρμού

Η τοπική επισκευή από την Smart Solutions είναι μια οικονομική λύση για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται καινούργιο και πάλι, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά ρωγμές, ραγίσματα, σκουριές και γδαρσίματα.
Με την τοπική επισκευή και την χρήση ειδικών υλικών, δίνουμε λύση στην αντιμετώπιση αυτών των τοπικών αστοχιών χωρίς να χρειαστεί η εφαρμογή της μεθόδου επισμάλτωσης μπανιέρας.
Η εμφάνιση μούχλας και υγρασίας στο μπάνιο είναι ένα συχνό φαινόμενο που απειλεί την υγεία μας. Όταν χρησιμοποιούμαι την μπανιέρα / ντουζιέρα μας, οι αρμοί σε αυτά τα σημεία δέχονται μεγάλες ποσότητες νερού καθημερινά, με αποτέλεσμα την δημιουργία της υγρασίας.
Με την προστασία αρμού, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή του αρμού μεταξύ μπανιέρας και τοίχου δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, που προσφέρει προστασία και ασφάλεια, σταματώντας την δημιουργία μούχλας, υγρασίας, και βακτηρίων.
χρόνος εργασίας

Διάρκεια Εφαρμογής

Η διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοπικής επισκευής και προστασίας αρμού δεν υπερβαίνει την 1 ώρα.
έργο έτοιμο

Χρόνος Επαναχρησιμοποίησης

Η μπανιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 24 ώρες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.
πελάτες

Ενδεχόμενοι Πελάτες

Εγγύηση Smalto Solutions

Εγγύηση

Γραπτή εγγύηση 1 έτους από την Smalto Solutions.
Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Με την χρήση της τοπικής επισκευής αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα σε μεμονωμένα και σε συγκεκριμένα σημεία και με μειωμένο κόστος σε σχέση με την εφαρμογή της μεθόδου επισμάλτωσης μπανιέρας.