Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κόψιμο μπανιέρας για εύκολη πρόσβαση

Κόψιμο μπανιέρας για εύκολη πρόσβαση

Διευκολύνετε την χρήση και την εύκολη πρόσβαση της μπανιέρας για ΑΜΕΑ και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, με την πρωτοποριακή υπηρεσία κόψιμο μπανιέρας από την Smalto Solutions.
Η είσοδος και η έξοδος στην μπανιέρα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα ατυχήματος από πτώση.

Πως γίνεται η διαδικασία στο κόψιμο μπανιέρας

Οι έμπειροι τεχνίτες μας κατά την διάρκεια της διαδικασίας αφαιρούνε ένα τμήμα της μπανιέρας προσαρμόζοντας το άνοιγμα στην διάσταση που εσείς επιθυμείτε.
Γίνεται σφράγισμα με μονωτικό υλικό και το κόψιμο της μπανιέρας ολοκληρώνεται μέσα στην ημέρα, με τον χώρο σας καθαρό και έτοιμο για χρήση.
Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πόρτας στην μπανιέρα η οποία είναι απόλυτα στεγανή για να μην φεύγουν τα νερά όταν γεμίζετε την μπανιέρα.

Οφέλη από την υπηρεσία κόψιμο μπανιέρας

Η τροποποίηση μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους μπανιέρας από μαντέμι, ακρυλική ή λαμαρίνα και είναι μια προσιτή λύση αφού γλιτώνετε τα έξοδα από την πλήρη αντικατάσταση της μπανιέρας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά κουρτίνα για να κάνετε ντουζ στην μπανιέρα σας , είτε σε απλό κόψιμο μπανιέρας είτε σε μπανιέρα με πόρτα αφού δεν εμποδίζει σε κάτι.
χρονος εργασιων

Διάρκεια εφαρμογής

Η διάρκεια των εργασιών δεν υπερβαίνει την μια ημέρα.
τέλος εργασιων

Χρόνος επαναχρησιμοποίησης

Ο χώρος σας είναι έτοιμος για χρήση με το τέλος των εργασιών.
πελάτες επισμαλτωση

Ενδεχόμενοι πελάτες

Πλεονεκτήματα από την υπηρεσία κόψιμο μπανιέρας

Γλιτώνετε το κόστος αντικατάστασης της μπανιέρας κάνοντας την μπανιέρα σας παράλληλα πιο ασφαλή για εσάς και ιδανική για ΑΜΕΑ και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας.

Ενδεικτικά έργα

Μερικά από τα έργα μας στο κόψιμο μπανιέρας για εύκολη πρόσβαση.
Κόψιμο μπανιέρας
Κόψιμο μπανιέρας
Κόψιμο μπανιέρας
Κόψιμο μπανιέρας
Κόψιμο μπανιέρας
Κόψιμο μπανιέρας