ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ανανέωση μπάνιου

Η ανανέωση μπάνιου είναι μια φθηνή και ποιοτική λύση για το μπάνιο σας. Στην Smalto Solutions ανανεώνουμε το μπάνιο σας, δίνοντας του μια νέα μοντέρνα εμφάνιση, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του.
Με την χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας και χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία το μπάνιο σας θα ανανεωθεί πλήρως, με σχέδια και αποχρώσεις δικιά σας επιλογής.
Τα βήματα που ακολουθούμε στην ανανέωση μπάνιου είναι τα εξής:
Αν το επιθυμεί ο πελάτης οι επιπλέον εργασίες που κάνουμε είναι:
χρόνος εργασίας

Διάρκεια Εφαρμογής

Η ανανέωση μπάνιου γίνεται σε 4 στάδια:
  1. Εφαρμογή της μεθόδου «επισμάλτωσης μπανιέρας και τοίχων» με το βασικό χρώμα: 6 ώρες.
  2. Εφαρμογή της μεθόδου «επισμάλτωσης τοίχων» με το δευτερεύον χρώμα και εφαρμογή της μεθόδου «αντιολίσθησης πυθμένα μπανιέρας»: 3 ώρες
  3. Εφαρμογή του δαπέδου χαλαζιακής άμμου (Κυρίως Στάδιο): 4 ώρες
  4. Σφράγιση – Μόνωση του δαπέδου: 2 ώρες.
Το στάδιο 1 γίνεται την 1η ημέρα εργασίας, τα στάδια 2, 3 & 4 γίνονται τη 2η ημέρα εργασίας.
έργο έτοιμο

Χρόνος Επαναχρησιμοποίησης

Το ανανεωμένο μπάνιο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στο σύνολο του 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεθόδου “επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας” ή 4 ώρες μετά την ολοκλήρωση της σφράγισης – μόνωσης του δαπέδου.
πελάτες

Ενδεχόμενοι Πελάτες

Εγγύηση Smalto Solutions

Εγγύηση

Γραπτή εγγύηση 3 ετών από την Smalto Solutions.
Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Με την ανανέωση μπάνιου, το μπάνιο σας αποκτά νέα εμφάνιση, η μπανιέρα λάμπει σαν καινούργια, τα πλακίδια του τοίχου αλλάζουν χρώμα και σχέδιο, το δάπεδο αποκτά την «γήινη» υφή και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η ολική ανακαίνιση του μπάνιου.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ανακαίνιση του μπάνιου απαιτεί κατ’ ελάχιστον: υδραυλικό, σοβατζή, πλακά, μπογιατζή, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας και το κόστος.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ EΡΓΑ