ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στην Smalto Solutions ανανεώνουμε – ανακαινίζουμε το μπάνιο σας δίνοντας του μια νέα μοντέρνα εμφάνιση αλλάζοντας ριζικά την εικόνα του. Με την χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας και χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία το μπάνιο σας θα ανανεωθεί πλήρως, με σχέδια και αποχρώσεις δικιά σας επιλογής. Η ανανέωση του μπάνιου είναι μια φθηνή και ποιοτική λύση για το μπάνιο σας.

Τα βήματα που ακολουθούμε για ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο είναι τα εξής:

Αν το επιθυμεί ο πελάτης οι επιπλέον εργασίες που κάνουμε είναι:

ανανέωση μπάνιου

Διάρκεια Εφαρμογής

Η ανανέωση του μπάνιου γίνεται σε 4 στάδια:
  1. Εφαρμογή της μεθόδου «επισμάλτωσης μπανιέρας και τοίχων» με το βασικό χρώμα: 6 ώρες.
  2. Εφαρμογή της μεθόδου «επισμάλτωσης τοίχων» με το δευτερεύον χρώμα και εφαρμογή της μεθόδου «αντιολίσθησης πυθμένα μπανιέρας»: 3 ώρες
  3. Εφαρμογή του δαπέδου χαλαζιακής άμμου (Κυρίως Στάδιο): 4 ώρες
  4. Σφράγιση – Μόνωση του δαπέδου: 2 ώρες.
Το στάδιο 1 γίνεται την 1η ημέρα εργασίας, τα στάδια 2, 3 & 4 γίνονται τη 2η ημέρα εργασίας.
έργο έτοιμο

Χρόνος Επαναχρησιμοποίησης

Το ανανεωμένο μπάνιο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στο σύνολο του 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεθόδου «επισμάλτωσης της μπανιέρας» ή 4 ώρες μετά την ολοκλήρωση της σφράγισης – μόνωσης του δαπέδου.

πελάτες

Ενδεχόμενοι Πελάτες

Εγγύηση Smalto Solutions

Εγγύηση

Γραπτή εγγύηση 3 ετών από την Smalto Solutions.

Πλεονεκτήματα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την ανανέωση του μπάνιου, το μπάνιο σας αποκτά νέα εμφάνιση, η μπανιέρα λάμπει σαν καινούργια, τα πλακίδια του τοίχου αλλάζουν χρώμα και σχέδιο, το δάπεδο αποκτά την «γήινη» υφή και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες, χωρίς την αναστάτωση και το μεγάλο κόστος που θα απαιτούσε η ανακαίνιση του μπάνιου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ανακαίνιση του μπάνιου απαιτεί κατ’ ελάχιστον: υδραυλικό, σοβατζή, πλακά, μπογιατζή, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας και το κόστος.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ EΡΓΑ