ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗΣ ΑΜΜΟΥ

Με την τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου αντιμετωπίζουμε τις φθορές στα δάπεδα του μπάνιου, πλακάκια ή μάρμαρα, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη υγρομόνωση του δαπέδου, προσφέροντας μια ευχάριστη και φυσική αίσθηση άμμου, αναλόγως της κοκκομετρίας που επιλέγεται από τον πελάτη.

χαλαζιακό δάπεδο Smalto Solutions

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της Smalto Solutions μπορούν να εφαρμόσουν την επένδυση με χαλαζιακή άμμο σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια (μάρμαρο, πλακάκια, μπετόν, μωσαϊκό κ.τ.λ.) η σε τοίχους εσωτερικούς & εξωτερικούς καθώς επίσης και σε σκάλες οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.

Διάρκεια Εφαρμογής

Η εφαρμογή του δαπέδου χαλαζιακής άμμου γίνεται σε 2 στάδια:

Κυρίως εφαρμογή δαπέδου: 4 ώρες

Σφράγιση – μόνωση του δαπέδου: Απαιτούνται επιπλέον 2 ώρες την επομένη μέρα της εφαρμογής του δαπέδου.

έργο έτοιμο

Χρόνος Επαναχρησιμοποίησης

Το μπάνιο μετά την κυρίως εφαρμογή μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μετά από 6 ώρες χωρίς τη χρήση υποδημάτων. Το μπάνιο μετά την εφαρμογή της σφράγισης – μόνωσης του δαπέδου μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μετά από 4 ώρες χωρίς περιορισμούς.

πελάτες

Ενδεχόμενοι Πελάτες

Εγγύηση Smalto Solutions

Εγγύηση

Γραπτή εγγύηση 3 ετών από την Smalto Solutions.

Πλεονεκτήματα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Με την τοποθέτηση δαπέδου χαλαζιακής άμμου, το δάπεδο ανανεώνεται πλήρως με υψηλά στάνταρ αισθητικής, συνδυάζεται αρμονικά με τα πλακίδια τοίχου και αποκτά απόλυτα υγρομονωτικές και αντιολισθητικές ιδιότητες μέσα σε λίγες ώρες, γλιτώνοντας το μεγάλο κόστος και την αναστάτωση από τον υδραυλικό, τον πλακά και την αποκομιδή μπαζών που θα απαιτούσε η αντικατάσταση του παλαιού δαπέδου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ EΡΓΑ