Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γιατί συμφέρει η επισμάλτωση

Τι είναι η επισμάλτωση και γιατί σας συμφέρει να την χρησιμοποιήσετε;

Η επισμάλτωση μπανιέρας υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά οι περισσότερες εταιρείες δεν κάνουν την απαραίτητη επένδυση σε χρόνο και υλικά για ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στο χρόνο.
Στην Smalto Solutions, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισμάλτωσης, χρησιμοποιούμαι σε όλες τις εργασίες μας κορυφαίας ποιότητας υλικά, που εξασφαλίζουν αντοχές με μέγιστη διάρκεια στον χρόνο και την χρήση.
Πριν
Μετά

Ποια είναι τα αποτελέσματα από την επισμάλτωση

Χρησιμοποιώντας την μέθοδο της επισμάλτωσης μπανιέρας και ντουζιέρας, αντιμετωπίζουμε εκτεταμένες φθορές της μπανιέρας / ντουζιέρας που μπορεί να προέρχονται είτε από κακή χρήση, είτε άπλα από το πέρασμα του χρόνου.
Η μπανιέρα / ντουζιέρα σας, αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανανεωμένη εμφάνιση επαναφέροντας την στην αρχική της εικόνα, γλιτώνοντας έτσι το μεγάλο κόστος και την αναστάτωση που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση μπανιέρας / ντουζιέρας απαιτεί: υδραυλικό, πλακά, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας και το κόστος.
Πριν
Μετά

Διάρκεια Εφαρμογής

Η διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου επισμάλτωσης δεν υπερβαίνει τις 3 ώρες.

Χρόνος Επαναχρησιμοποίησης

Η μπανιέρα / ντουζιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της επισμάλτωσης.

Εγγύηση

Γραπτή εγγύηση 3 ετών από την Smalto Solutions.

Ενδεχόμενοι Πελάτες