Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γιατί συμφέρει η επισμάλτωση

  Τι είναι η επισμάλτωση μπανιέρας και γιατί σας συμφέρει να την χρησιμοποιήσετε;

  Επισμάλτωση μπανιέρας είναι ή διαδικασία αφαίρεσης του παλαιού σμάλτου από την επιφάνεια της παλιάς μπανιέρας και η αντικατάσταση του με νέο σμάλτο.
  Η επισμάλτωση μπανιέρας υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια αλλά οι περισσότερες εταιρείες δεν κάνουν την απαραίτητη επένδυση σε χρόνο και υλικά για ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στο χρόνο.
  Στην Smalto Solutions, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισμάλτωσης, χρησιμοποιούμε σε όλες τις εργασίες μας κορυφαίας ποιότητας υλικά, που εξασφαλίζουν αντοχές με μέγιστη διάρκεια στον χρόνο και την χρήση.
  Η διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου επισμάλτωσης δεν υπερβαίνει τις 3 ώρες και η μπανιέρα / ντουζιέρα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί 48 ώρες μετά την ολοκλήρωση της επισμάλτωσης.
  Η μπανιέρα / ντουζιέρα σας, αποκτά μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανανεωμένη εμφάνιση επαναφέροντας την στην αρχική της εικόνα, γλιτώνοντας έτσι το μεγάλο κόστος και την αναστάτωση που θα απαιτούσε η αντικατάστασή της.
  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση μπανιέρας / ντουζιέρας απαιτεί: υδραυλικό, πλακά, κτισίματα, αποκομιδή μπαζών, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ολοκλήρωσης της εργασίας και το κόστος.

  Σε ποιους πελάτες μπορεί να εφαρμοστεί η επισμάλτωση μπανιέρας;

  Η επισμάλτωση μπανιέρας – ντουζιέρας είναι ιδανική για ιδιώτες, ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb, εταιρείες ανακαίνισης κτιρίων, αρχιτέκτονες, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια και νοσοκομεία.